OGIBiz Website

Space
2787712
Menu
2780165
Space
2787715
Space
2786119
Main Description
2786118

Συνεδρία αυτοβελτίωσης: Ανέπτυξε την επιχείρησή σου, κατακτώντας τους φόβους σου (60 λεπτά) – 45€

Horizontal Image Area
2786117
 • Γιατί δε βγάζω αρκετά χρήματα;
 • Γιατί ντρέπομαι να προωθήσω την επιχείρησή μου;
 • Τι τιμές να βάλω στις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μου;
 • Γιατί οι πελάτες μου χρωστούν συνέχεια ή καθυστερούν να με πληρώσουν;
 • Γιατί έρχονται σε εμένα όλοι οι «τζαμπατζίδες»;
 • Γιατί ποτέ δεν προλαβαίνω να κάνω αυτά που θέλω;
 • Γιατί δεν έχω αρκετό κόσμο-πελάτες;

 

Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις ταλαιπωρούν το μυαλό των επιχειρηματιών καθημερινά. Σε αυτή τη συνεδρία θα δούμε πως ότι συμβαίνει στη ζωή μας, έχει να κάνει ουσιαστικά με τον ψυχισμό μας εσωτερικά και θα εντοπίσουμε μαζί τη ρίζα του προβλήματος, δίνοντας απάντηση στο γιατί που σε απασχολεί. Στη συνέχεια, θα δούμε συμβατικούς αλλά και εναλλακτικούς τρόπους, με τους οποίους μπορείς να δώσεις λύση.

Main Description
2786120

Κρυσταλλικό Πλέγμα Προστασίας για το χώρο (1 ώρα) – 99€

Horizontal Image Area
2786123

Όταν έχουμε ένα επαγγελματικό χώρο είναι φυσικό και επόμενο να μπαινοβγαίνει πολύς και διάφορος κόσμος. Η συναισθηματική και νοητική κατάσταση του καθενός είναι πολύ διαφορετική και μπορεί να κυμαίνεται από κάποιον που είναι χαρά της ζωής, μέχρι αυτόν που είναι μες τη γκρίνια… ή ακόμα και χειρότερα. Όλες αυτές οι ενέργειες, συγκεντρωτικά αλλοιώνουν την ποιότητα του χώρου και μπορεί να οδηγήσουν στο να γίνει αποκρουστικός, να έχει βαριά ατμόσφαιρα και τελικά να μην είναι ελκυστικός για τον πελάτη. Χρειάζεται λοιπόν να γίνεται τακτικός ενεργειακός και φυσικός καθαρισμός, για να ανανεώνεται η ενέργεια. Τοποθετώντας ένα «Πλέγμα Κρυστάλλων», περιμετρικά του χώρου, καταφέρνουμε να:

 • Υψώσουμε ένα ενεργειακό τοίχος προστασίας όπου μόνο οι ενέργειες που εξυπηρετούν το ανώτερο καλό μας, μπορούν να περάσουν μέσα
 • Καθαρίζονται οι ενέργειες που απελευθερώνονται εντός του χώρου, μέσω συνεδριών, συζητήσεων, σκέψεων, κλπ.
 • Συνδέουμε το χώρο το Λευκό Φως, φέρνοντας Φρέσκια και Καθαρή ενέργεια συνεχώς.
Horizontal Image Area
2786145

Διαδικασία:

 1. Αρχικά αποστέλλονται φωτογραφίες του χώρου, για να γίνει υπολογισμός των κρυστάλλων που θα χρειαστούν.
 2. Γίνεται φυσικός καθαρισμός και ξεκαθάρισμα από τον ιδιοκτήτη
 3. Αποστέλλονται οι κρύσταλλοι, αλλά και υλικά ενεργειακού καθαρισμού του χώρου και πλήρεις οδηγίες
 4. Ακόμα, δίνονται οδηγίες καθαρισμού και συντήρησης του πλέγματος.

 

Σημείωση1: Η τιμή που αναγράφεται αφορά ένα τετράγωνο χώρο με 4 τοίχους. Ζητήστε προσφορά για πολύπλοκους χώρους ή πολλαπλά δωμάτια.

Σημείωση 2: Πλέγματα μπορούν να δημιουργηθούν και για άλλους θεραπευτικούς σκοπούς ή για την προσωπική-επαγγελματική εξέλιξη του επαγγελματία (Κόστος: 50€ + κόστος κρυστάλλων).

Main Description
2786121

Σεμινάριο Συμβουλευτικής Κρυστάλλων 180€

Horizontal Image Area
2786124

 Τι είναι Συμβουλευτική Κρυστάλλων

Με τη Συμβουλευτική Κρυστάλλων μπορείς να κάνεις τους κρυστάλλους σύμμαχους στην προσπάθεια αλλαγής της ζωής των πελατών σου. Μετά το σεμινάριο θα μπορείς να συμβουλεύσεις για το είδος των κρυστάλλων που είναι καλύτεροι για τον πελάτη σου, ανάλογα με το στόχο που θέλει να πετύχει. 

Οι κρύσταλλοι έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν και να διοχετεύουν φως και μάλιστα σε ποικίλες χρωματικές συχνότητες. Ακόμα, ενισχύουν την δύναμη του εκπεμπόμενου φωτός, την ανακατευθύνουν και έτσι, τοποθετώντας τους σε συγκεκριμένα σημεία στο σώμα ή ακόμα και κρατώντας τους ανάμεσα στα χέρια μας, μπορούν να φέρουν αλλαγή στο ενεργειακό μας πεδίο, στη διάθεση, στον ψυχισμό … στη ζωή μας.

Horizontal Image Area
2786148

Είμαι Θεραπευτής, γιατί να εκπαιδευτώ στη Συμβουλευτική Κρυστάλλων;

Ανάληψη Ευθύνης: Η Συμβουλευτική Κρυστάλλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μέθοδος συνέχισης της θεραπείας, στο σπίτι, από το θεραπευόμενο. Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό όφελος της πρακτικής αυτής, αφού αφενός, ο θεραπευόμενος, νιώθει ότι τον προσέχεις, ότι δε θα είναι «μόνος και αβοήθητος» μέχρι το επόμενο ραντεβού, αλλά ταυτόχρονα καλείται να αναλάβει την ευθύνη της θεραπείας του. Αυτό, όπως γνωρίζουμε, είναι το ήμισυ της θεραπευτικής διαδικασίας!

Μπορεί να γίνει από απόσταση. Πολλές φορές καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα με τους θεραπευόμενους, αλλά δε μπορούμε πάντα να συναντηθούμε από κοντά. Καλοκαιρινές διακοπές, εργασία, φορτωμένο πρόγραμμα, υποχρεώσεις, όλα αυτά μπορεί να καθυστερήσουν το επόμενο ραντεβού και να αλλοιωθεί η θεραπευτική σειρά, αφού η μια θεραπεία συνήθως, «χτίζει» πάνω στην άλλη. Σε αυτή την περίπτωση η Συμβουλευτική Κρυστάλλων βοηθά να καλύψουμε το κενό της απόστασης, μέχρι την επόμενη συνεδρία.

Οικονομικό όφελος για το θεραπευόμενο, ευελιξία για το θεραπευτή. Ας είμαστε ρεαλιστές. Πέρα από τους ανθρώπους που απλά δε βάζουν προτεραιότητα τη θεραπεία τους, υπάρχουν και εκείνοι που πραγματικά δυσκολεύονται οικονομικά. Τα ατομικά προγράμματα είναι αρκετά ακριβά, για μια μεγάλη μερίδα του κόσμου. Είναι ευλογία λοιπόν να έχουμε στην εργαλειοθήκη μας μια τεχνική που μπορεί να βοηθήσει έναν άνθρωπο να παραμείνει στο θεραπευτικό δρόμο, με μικρότερο κόστος για εκείνον. Ο Θεραπευτής από την άλλη μπορεί να κάνει τακτικές, αλλά πιο αραιές συνεδρίες, ώστε να παρακολουθεί την πρόοδό του και να ρυθμίζει τις ασκήσεις ή τη συνταγή, όπου χρειάζεται.

Γρηγορότερα αποτελέσματα. Υπάρχουν φορές που και οι θεραπευόμενοι «κολλάνε» την εξέλιξή τους, ασυνείδητα. Η συνειδητή, τυποποιημένη διαδικασία, μπορεί να προκαλεί το «εγώ» τους, τις πεποιθήσεις τους, το εσώτερο παιδί τους. Δίνοντας μια πιο «παιχνιδιάρικη» προσέγγιση, πολλές φορές είναι αρκετό για να κάνουν το επόμενο βήμα, έστω και ασυνείδητα ;-).

Ενίσχυση της καλής φήμης. Σημαντικό ρόλο, στην επίσπευση της θεραπείας, παίζει και η προσωπική εργασία του θεραπευόμενου στο σπίτι. Το γρήγορο αποτέλεσμα, όμως δε συνεπάγεται οικονομικό μειονέκτημα για εσένα, αφού θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της φήμης σου. Θα γίνεις πιο αποτελεσματικός, και θα μπορείς να βοηθάς περισσότερους ανθρώπους, σε λιγότερο χρόνο. 

Έχω κατάστημα, γιατί να εκπαιδευτώ στη Συμβουλευτική Κρυστάλλων;

Έχω αρωματοπωλείο: οι κρύσταλλοι συνδυάζονται τέλεια με τα αιθέρια έλαια! Μετά από την εκπαίδευση αυτή, θα μπορείς να φτιάχνεις τα δικά σου μείγματα, συνδυάζοντας τις θεραπευτικές ποιότητες των ορυκτών, με αυτές των αιθέριων ελαίων. Ακόμα, θα μπορείς να προτείνεις κρυστάλλους για θεραπεία, ενώ εκείνοι θα στολίζουν ταυτόχρονα τον υπέροχο χώρο σου.

Έχω Κομμωτήριο: Πόσες φορές δε χτένισες κάποια κοπέλα για να βγει ένα σημαντικό ραντεβού; Να της τονώσεις την αυτοπεποίθηση; Πόσες φορές δεν ξέσπασε κάποια γυναίκα τα προβλήματα στο χρώμα των μαλλιών της; Πόσες φορές δε σου εξομολογήθηκε τα εσώψυχά της; Είναι γεγονός. Το επάγγελμα του κομμωτή είναι λειτούργημα. Τι φανταστικό που θα ήταν να στόλιζες το λαιμό μιας γυναίκας με υπέροχα μενταγιόν, ή να συμπληρώσεις ένα χτένισμα με ιδιαίτερα σκουλαρίκια; Τι τέλειο που θα ήταν να αγοράσει εκείνη, παρεμπιπτόντως, ένα δώρο έκπληξη για την αγαπημένη της φίλη, αδερφή, μαμά, για να νιώσει και εκείνη καλύτερα; Μετά το σεμινάριο αυτό, θα μπορείς να πουλάς τα κοσμήματα, γνωρίζοντας ΚΑΙ τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Έτσι, θα δίνεις ένα ακόμα μέσο να νιώσει σημαντική η πελάτισσά σου… μέχρι το επόμενο ραντεβού.

Έχω κατάστημα με είδη δώρου: Ημιπολύτιμοι Λίθοι. Το καλύτερο δώρο, αφού ομορφαίνει αλλά και θεραπεύει. Κρύσταλλοι για το χώρο, κόσμημα, θεραπευτικά βότσαλα, πάντα τραβούν την προσοχή των ανθρώπων. Μαγνητίζουν και αποτελούν ένα ιδανικό δώρο για όλους. Μετά το σεμινάριο αυτό θα μπορείς, εκτός από κρυστάλλους, να προσφέρεις και πρακτικές συμβουλές για το είδος του κρυστάλλου που είναι καλύτερα να διαλέξει κάποιος, αλλά και πώς να τον χρησιμοποιήσει.

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο;

 1. 2ωρη συζήτηση κατά την οποία:
 • Χτίζεται το προφίλ των πελατών σου
 • Προτείνονται οι βασικοί κρύσταλλοι με τους οποίους θα εργαστείς
 • Προτείνονται τρόποι και δημιουργικές ιδέες με τις οποίες μπορείς να ενσωματώσεις την πρακτική αυτή στη δικιά σου επιχείρηση 

 1. Δίνονται γραπτώς σε εγχειρίδιο:
 • οι ιδιότητες των επιλεγμένων κρυστάλλων, ώστε να τις έχεις σαν οδηγό συμβουλευτικής, να φτιάξεις ταμπελάκια, να τις προσθέσεις στο e-shop σου και γενικά για οποιαδήποτε χρήση
 • πρακτικοί τρόποι εργασίας με τους κρυστάλλους, ώστε να μπορείς να δίνεις οδηγίες γραπτώς και στους πελάτες σου
 • οδηγίες φροντίδας των κρυστάλλων 

 1. BONUS30: (Προαιρετικά, με έκπτωση 30%, δηλαδή 69€)2 σεμινάρια, που θα σου δώσουν πλήρη γνώση του τι προτείνεις και για ποιο λόγο:
 • Σεμινάριο: Φυσικές & Μεταφυσικές Ιδιότητες των Κρυστάλλων
 • Σεμινάριο: Βασική εργασία με κρυστάλλους

 1. BONUS40: Ειδικές τιμές στην αγορά κρυστάλλων με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και -40%, για όλους όσους έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο (η έκπτωση κυμαίνεται αναλόγως την ποσότητα)

 

Main Description
2786122

Σεμινάρια Ρέικι

Horizontal Image Area
2786125
Το Ρέικι είναι μια ενεργειακή τεχνική θεραπείας, που μας έρχεται από την Ιαπωνία. Το Ρέικι σήμερα εξασκείται σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει ενταχθεί και σε αρκετά νοσοκομεία, ως συμπληρωματική θεραπεία. Παρόλο που δεν έχει επιστημονικά αποδειχθεί ο τρόπος λειτουργίας του, τα αποτελέσματα είναι δύσκολο να αμφισβητηθούν, γιατί είναι πραγματικά και χειροπιαστά. Κατά τη γνώμη μου, δε νοείται θεραπευτής σήμερα, που να μην έχει πρόσβαση σε αυτή την απίστευτα καθαρή και γεμάτη αγάπη ενέργεια! Έτσι, αν είσαι άνθρωπος που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία του ανθρώπου, τότε είναι σημαντικό να μυηθείς στην ενέργεια του Ρέικι, την ενέργεια που σε συνδέει με την Ψυχή σου, την πιο καθαρή πηγή.

Horizontal Image Area
2786149

Γιατί να εκπαιδευτώ στο Ρέικι;

 • Θα σε βοηθήσει να συνδέεσαι καλύτερα με τους θεραπευόμενούς σου, χωρίς να «κινδυνεύεις» να επηρεαστείς συναισθηματικά. Οι περισσότεροι θεραπευτές της υγείας, αναγκάζονται να κλείσουν το συναίσθημα για να διαχειριστούν το αυξανόμενο στρες και τα περιστατικά που διαχειρίζονται. Μετά τη μύηση στην ενέργεια Ρέικι, αυτό δε θα είναι πια η μόνη λύση.
 • Προστασία. Η ενέργεια αυτή ενδυναμώνει το ενεργειακό πεδίο (αύρα που μας περιβάλει) και το κάνει απροσπέλαστο από ανεπιθύμητες ενέργειες. Φυσικά, αυτό δε γίνεται σε μια νύχτα, αλλά με τη συνεχή άσκηση
 • Αυτό-Φροντίδα. Μας μαθαίνει να φροντίζουμε πρώτα τον εαυτό μας, για να έχουμε το σθένος και τα ενεργειακά αποθέματα να φροντίσουμε τους άλλους
 • Είναι μια φανταστική μέθοδος αυτοθεραπείας, που λειτουργεί σε φυσικό και συναισθηματικό επίπεδο.
Space
2786150
Footer
2780170