OGIBiz Website

Space
2787712
Menu
2780165
Space
2787714
Banner
2780686
Space
2786063
Main Description
2786061

Ατομικές Συνεδρίες

Horizontal Image Area
2780690

Στις ατομικές συνεδρίες ερχόμαστε σε προσωπική επαφή, ώστε να βρούμε τη θεραπεία που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες. Στόχος είναι να φέρουμε το σώμα σε μια ενεργειακή ισορροπία, ώστε να ρέει καλύτερα η ενέργεια, η αναπνοή και άρα η δύναμη μέσα μας.

Πότε αρρωσταίνει το σώμα;

Όταν οι τοξίνες που συγκεντρώνει γίνονται περισσότερες από αυτές που αποβάλλει. Και πώς συμβαίνει αυτό;


Οι τοξίνες μπορεί να είναι:

 • Φυσικές: από κακή διατροφή, μόλυνση του αέρα, του νερού, φυτοφάρμακα, κλπ.
 • Συναισθηματικές: αρνητικά συναισθήματα, κατάθλιψη, θρήνος, κλπ.
 • Νοητικές: αρνητικές σκέψεις, αρνητικά σενάρια, άγχος, κλπ.
 • Πνευματικές: έλλειψη πίστης, αίσθημα της μοναξιάς και της αποκοπής από το Όλον, κλπ.

 

 • Όταν κολλάμε σε συγκεκριμένες συμπεριφορές, σκέψεις, καταστάσεις και δεν προχωράμε μπροστά, τότε η ενέργεια μπλοκάρει σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και δημιουργεί αυτό που λέμε: «καρούμπαλα τοξίνης».
 • Όταν βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από καταστάσεις, συναισθήματα και σκέψεις που μας βαραίνουν, συχνούς τσακωμούς, άλυτα προβλήματα. Τότε όπως είναι φυσικό νιώθουμε υπερβολικά φορτισμένοι και το σώμα δεν προλαβαίνει κατά τη διάρκεια του ύπνου (που έτσι κι αλλιώς κάνει τη φυσική αποτοξίνωση), να αποβάλλει την περίσσια ενέργεια κι έτσι εκείνη συσσωρεύεται, δημιουργώντας αυτό που λέμε «υπερφόρτωση».
 • Όταν δίνουμε περισσότερα από όσα παίρνουμε. Πόσοι από εμάς δε φροντίζουμε συνεχώς τους άλλους, αλλά ξεχνάμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας; Δουλειά, οικογένεια, σπίτι, παιδιά, γονείς, αγαπημένοι… τρέχουμε για όλους και για όλα, μόνο για να φτάσουμε στο τέλος της μέρας να πέσουμε εξαντλημένοι για ύπνο. Πόση ενέργεια να αποκαταστήσει το σώμα σε 8 ώρες (στην καλύτερη περίπτωση), αν εμείς το «ξεζουμίζουμε» μέσα στην ημέρα;
 • Όταν παλιές πεποιθήσεις, σκέψεις και όνειρα που πλέον δε μας εξυπηρετούν, μπλοκάρουν το επόμενο μας βήμα ή τη ριζική λύση κάποιου προβλήματος
 • Όταν ασχολούμαστε υπερβολικά με ένα θέμα, ή έναν άνθρωπο… ακόμα και αν γίνεται με καλή πρόθεση, πχ. Γονείς για τα παιδιά. Τότε όπως είναι φυσικό, αναλώνουμε όλη μας την ενέργεια μονόπλευρα, δημιουργώντας ανισορροπία στη ζωή μας.

 

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει τους δικούς του χρόνους. Σε γενικές γραμμές όμως, μπορούμε να πούμε ότι χρειάζονται 3-7 συνεδρίες. Καλό είναι να μην έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, καθώς το σώμα έχει μνήμη και την τάση να επιστρέφει στις παλιές συνήθειες.

Από την πρώτη συνεδρία, θα νιώσεις το αίσθημα της χαλάρωσης και της ενεργοποίησης, αλλά το σώμα θέλει χρόνο για να γιατρευτεί. Να έχεις υπομονή και επιμονή. Σκέψου πόσος χρόνος χρειάστηκε για να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Σίγουρα δε μπορούν να λυθούν με μαγικό ραβδί, έτσι δεν είναι;

Space
2780698
Horizontal Image Area
2780693

 Ρέικι με Κρυστάλλους  45 35€ - (120 λεπτά) 

 

  

Μια πολύ προσωπική προσέγγιση. Είτε από κοντά, είτε από απόσταση, ο θεραπευτής εργάζεται πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ατόμου, επιλέγοντας τον καλύτερο συνδυασμό τεχνικών, ενεργειών και κρυστάλλων, για να επαναφέρει την ομαλή ροή της ενέργειας στο σώμα.

Πριν και μετά τη συνεδρία συζητούνται οι στόχοι, αλλά και τα αποτελέσματα της συνεδρίας. Η συνεδρία αυτή οδηγεί σιγά σιγά στην αυτογνωσία και την ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής: σώμα και πνεύμα. Είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου και αυτή είναι η δύναμή της!

 

 

Horizontal Image Area
2780695

 Συμβουλευτική Κρυστάλλων 25€ - (μισή ώρα) 

 

 

Με τη Συμβουλευτική Κρυστάλλων μπορείς να κάνεις τους κρυστάλλους σύμμαχους στην προσπάθεια αλλαγής της ζωής σου. Ο κρυσταλλοθεραπευτής θα σε συμβουλεύσει για το είδος των κρυστάλλων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, ανάλογα με το στόχο που θέλεις να πετύχεις.

 

 1. Λαμβάνεις μια αναφορά: με τους κρυστάλλους, τις ιδιότητές τους, το χρόνο και τις τεχνικές με τις οποίες προτείνεται να εργαστείς.
 2. BONUS20: Αν το επιθυμείς αγοράζεις τους προτεινόμενους κρυστάλλους, με έκπτωση 20%.

 

 

 

Horizontal Image Area
2780699

 Ρέικι με θέσεις σε όλο το σώμα 35€ - (90 λεπτά) 

 

Μια υπέροχη, χαλαρωτική εμπειρία! Ιδανική συνεδρία, αν δεν έχεις ξανακάνει Ρέικι και θέλεις να γνωρίσεις τα οφέλη του συστήματος αυτού. 

Ο θεραπευτής διοχετεύει για 1 ώρα ενέργεια Ρέικι σε όλο το σώμα, αγγίζοντας (πάνω από τα ρούχα), διάφορα σημεία κλειδιά. 

Βοηθά ιδιαίτερα αν νιώθεις άτονος, πεσμένος, κουρασμένος, εξουθενωμένος, έχεις πάθει υπερκόπωση, χρειάζεσαι μια γενική ανανέωση, έχεις προβλήματα ύπνου, θέλεις να βρεις το σκοπό της ζωής σου, τις αιτίες πίσω από το θέμα που σε απασχολεί και σε τόσους άλλους τομείς. Η συνεδρία αυτή θα σε κάνει να νιώσεις γαλήνη, ηρεμία, θαλπωρή και ασφάλεια

 

 

 

Footer
2780170