OGIBiz Website

Space
2787712
Menu
2780165
Space
2805495
Main Description
2805496

Σεμινάρια Κρυσταλλοθεραπείας

Horizontal Image Area
2805497
 • Αν αγαπάς τους κρυστάλλους και θέλεις να μάθεις να τους χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου
 • Αν πιάνεις τον εαυτό σου να περιτριγυρίζεται από ημιπολύτιμους λίθους, αλλά δεν ξέρεις τι να τους κάνεις
 • Αν θέλεις να μάθεις πώς:
  • να διώχνεις από πάνω σου την αρνητική ενέργεια
  • να "φορτίζεις" τον εαυτό σου, ώστε να μη νιώθεις συνεχώς εξαντλημένος
  • να βελτιώσεις τα οικονομικά, τις σχέσεις σου, την υγεία σου
  • να προστατεύσεις ενεργειακά το σπίτι αλλά και τον εαυτό σου

 

Αν απλά, δε μπορείς να τους αντισταθείς... τότε το σεμινάριο αυτό είναι για σένα!

Vertical Image Area
2805498
Horizontal Image Area
2805499

Συχνές Ερωτήσεις

 

Πώς εξηγείται επιστημονικά η αποτελεσματικότητα της Κρυσταλλοθεραπείας;

Οι επιστήμονες έχουν κατηγοριοποιήσει τα ορυκτά, με βάση τα φυσικά χαρακτηριστικά τους. Επειδή η ύλη ΕΙΝΑΙ ενέργεια και μάλιστα η ποσοτική τους σχέση αποδεικνύεται με την περίφημη εξίσωση Ε=mc2 (η ενέργεια ισούται με τη μάζα (ύλη) επί την ταχύτητα του φωτός στο τετράγωνο) του Αϊνστάιν, όλα τα πράγματα στη φύση φέρουν ένα συγκεκριμένο ενεργειακό αποτύπωμα, μία ενεργειακή «ταυτότητα», ας το πούμε. Έτσι κάθε κρύσταλλος ανάλογα και με τις φυσικές του ιδιότητες, όπως το σχήμα, χρώμα, σκληρότητα, φέρει την ενεργειακή του ταυτότητα, τις ενεργειακές του ιδιότητες.

Οι ιδιότητες αυτές μελετώνται από την αρχαιότητα και υπάρχουν καταγραφές χρήσεις των κρυστάλλων για θεραπευτικούς σκοπούς σε όλες τις φυλές, από την αρχαία Ελλάδα με τα Λιθικά του Ορφέα, μέχρι την Αίγυπτο, την Κίνα και την Ιαπωνία.

Με τα θεραπευτικά αποτελέσματα της χρήσης των κρυστάλλων έχουν ασχοληθεί και εξέχοντες επιστήμονες, όπως είναι ο Marcel Vogel της IBM. Σύμφωνα με τη 17ετή έρευνά του, οι χαλαζίες έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν, να ενισχύουν και να μεταφέρουν πληροφορίες. Τα ευρήματά του έχουν καταγραφεί εδώ: http://vogelcrystals.net/

Το σώμα μας, σε ενεργειακό επίπεδο, έχει και αυτό κρυσταλλική δομή, ενώ όπως αναφέρει: Με τη χρήση ενός κατάλληλα συντονισμένου κρυστάλλου στον οποίο οι δομές του σώματος (οστά, ιστοί, κύτταρα, υγρά) ανταποκρίνονται, η ισορροπία και η συνοχή μπορούν να αποκατασταθούν με την παροχή των απαραίτητων «πληροφοριών» ή ενεργειακών θρεπτικών συστατικών που απαιτούνται»

 

Γιατί να διαλέξω εσάς για την εκπαίδευσή μου;

Το πιο σημαντικό βήμα για να ασχοληθεί κάποιος με μια ενεργειακή τέχνη είναι να πάρει ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

Έχω πιστοποιηθεί στην Κρυσταλλοθεραπεύτρια CCH (Certified Crystal Healer), από την Αμερικανική Σχολή LoveAndLightSchool και έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια στην Ελλάδα, από το 2013. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι εργάζομαι με τους κρυστάλλους από την πρώτη στιγμή, ενσωματώνοντάς τους στις θεραπείες μου, με εξαιρετικά αποτελέσματα!

Τα σεμινάρια αυτά δημιουργήθηκαν ώστε να δώσουν ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ στο μαθητή που θα αποφασίσει να ασχοληθεί με την ενεργειακή τέχνη της Κρυσταλλοθεραπείας. Μετά τα σεμινάρια αυτά θα έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ώστε να ξέρεις ΤΙ κάνεις και ΓΙΑΤΙ το κάνεις. Έτσι, θα μπορέσεις να αναπτύξεις τη θεραπευτική τέχνη, με ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ και ΕΠΙΓΝΩΣΗ.

 

Banner
2805500
Space
2805501
Main Description
2805502

Τι θα μάθω στα σεμινάρια;

Main Description
2805503

Οι ενότητες αυτές είναι σχεδιασμένες ώστε να χτίζουν τη γνώση, η μία μετά την άλλη. Μπορεί όμως κάποιος να τις  παρακολουθήσει ως αυτοτελή σεμινάρια

Vertical Image Area
2805504

Ενότητα 1

Γνωριμία με το Ορυκτό Βασίλειο

 

Τι είναι κρύσταλλοι και με ποιο τρόπο θεραπεύουν

Φυσικά Χαρακτηριστικά

Μεταφυσικά Χαρακτηριστικά

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ για σύνδεση με τον Κρύσταλλο μου

Εμπειρίες διαλογισμού και άλλα

Σχήματα και Ιδιότητες Κρυστάλλων

Ενότητα 2

Βασική Εργασία με κρυστάλλους 

Καθαρισμός Κρυστάλλων

Κρύσταλλοι για διάφορους τομείς της ζωής

Βασική εργασία με κρυστάλλους

Θεραπευτικά πουγκιά

 

 

 

 

Ενότητα 3

Φόρτιση – Προγραμματισμός - Προστασία

 

Γιατί σπάει ένας κρύσταλλος; Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

Φόρτιση κρυστάλλων

Προγραμματισμός Κρυστάλλων

Προστασία χώρου

Προστασία Chakra

 

Vertical Image Area
2822075

Ενότητα 4

Ράβδοι Χαλαζία

 

Ανίχνευση της ενέργειας

Ράβδοι χαλαζία - τεχνικές

Θεραπεία για το σώμα

Θεραπεία για το συναίσθημα

 

 

Ενότητα 5

Κρύσταλλοι & Chakra

 

Αύρα

Αποφόρτιση/Φόρτιση/Καθαρισμός της αύρας

Τσάκρα

Σε ποιους τομείς της ζωής/όργανα/κρύσταλλους αντιστοιχούν

Τι συμβαίνει όταν ένα τσάκρα υπερλειτουργεί, υπολειτουργεί και τι όταν είναι ισορροπημένο; 

Ενότητα 6

Θεραπευτική Συνεδρία

 

Γείωση - Κεντράρισμα

Διατάξεις

Πώς κάνουμε μια ολοκληρωμένη θεραπευτική συνεδρία

Ήθος και Προστασία

 

 

Horizontal Image Area
2805505

Τι άλλο θα χρειαστώ;

Για να απολαύσετε πλήρως τα οφέλη του μαθήματος και να εξασκηθείτε, θα χρειαστεί να έχετε τουλάχιστον τους παρακάτω κρυστάλλους, για το σύνολο των μαθημάτων:

 • 1 σετ chakra  (παράδειγμα: Ίασπις-Καρνεόλη-Κιτρίνης-Αβεντουρίνη-Αχάτης-Λάπις-Αμέθυστος)
 • 1 Αμαζονίτη
 • 1 Τουρμαλίνη μαύρη ή Καπνία
 • 4 Χαλαζίες μονής αιχμής
 • 2 μικρες ράβδους satin spar (σελενίτη)

 

Το κόστος του συγκεκριμένου σετ είναι 44€ σε ειδική τιμή, μόνο για τους μαθητές του σεμιναρίου, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους δικούς σας αν υπάρχουν ήδη.

 

Τι λαμβάνω στο τέλος του σεμιναρίου;

Στο τέλος κάθε ενότητας δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Αν κάποιος παρακολουθήσει και τις 5 ενότητες παίρνει δίπλωμα Κρυσταλλοθεραπείας, επίπεδου 1

 • Εγχειρίδιο σε ηλεκτρονική μορφή
 • Δίπλωμα Κρυσταλλοθεραπείας, από πιστοποιημένη κρυσταλλοθεραπεύτρια (CCH – LoveandLightSchool.com)
 • Ειδική τιμή στο βασικό σετ κρυστάλλων
 • 20% έκπτωση μαθητή σε όλα μας τα προϊόντα… για πάντα

 

Ημερομηνίες

 

Τα μαθήματα γίνονται online, βιντεοσκοπημένα. Με αυτόν τον τρόπο ο καθένας τα παρακολουθεί στο χρόνο που τον εξυπηρετεί. 

Φυσικά παρέχεται υποστύριξη και μετά τα μαθήματα, για απορίες και συμβουλές, είτε ατομικά, μέσω email, είτε με διμηνιέες online συναντήσεις.

Vertical Image Area
2805506
Main Description
2805507

Πώς θα οφεληθώ μετά το τέλος του σεμιναρίου;

 

Horizontal Image Area
2805508

 Αν είσαι ιδιώτης 

 • Μετά το σεμινάριο αυτό θα μπορείς να χρησιμοποιείς τους κρυστάλλους στην καθημερινότητά σου, για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη
 • Θα ξέρεις πώς να τους χρησιμοποιείς για να βελτιώσεις τα οικονομικά, τα συναισθηματικά, το άγχος, την υγεία του σώματος, την πνευματική σου εξέλιξη και τόσα άλλα θέματα!
 • Θα μπορείς να διαλέγεις τον κατάλληλο κρύσταλλο για να θεραπεύσεις πόνους, συναισθήματα, αλλά και να φέρεις μια γενική ισορροπία στο σώμα και τη διάθεσή σου.
 • Μπορείς να θεραπεύσεις τον εαυτό σου αλλά και τους αγαπημένους σου
 • Θα μάθεις τρόπους προστασίας του σπιτιού αλλά και της εργασίας σου

 

 Αν είσαι επαγγελματίας θεραπευτής 

Η κρυσταλλοθεραπεία συνδυάζεται τέλεια με κάθε μορφή θεραπευτικής τέχνης. Μετά το σεμινάριο θα μπορείς να συμβουλεύσεις για το είδος των κρυστάλλων που είναι καλύτεροι για τον πελάτη σου, ανάλογα με το στόχο που θέλει να πετύχει και τρόπους με τους οποίους μπορεί να εργαστεί για να επισπεύσει την εκπλήρωση των στόχων του.

Μπορεί να γίνει από απόσταση. Πολλές φορές καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα με τους θεραπευόμενους, αλλά δε μπορούμε πάντα να συναντηθούμε από κοντά. Καλοκαιρινές διακοπές, εργασία, φορτωμένο πρόγραμμα, υποχρεώσεις, όλα αυτά μπορεί να καθυστερήσουν το επόμενο ραντεβού και να αλλοιωθεί η θεραπευτική σειρά, αφού η μια θεραπεία συνήθως, «χτίζει» πάνω στην άλλη. Σε αυτή την περίπτωση η Συμβουλευτική Κρυστάλλων βοηθά να καλύψουμε το κενό της απόστασης, μέχρι την επόμενη συνεδρία.

Οικονομικό όφελος για το θεραπευόμενο, ευελιξία για το θεραπευτή. Ας είμαστε ρεαλιστές. Πέρα από τους ανθρώπους που απλά δε βάζουν προτεραιότητα τη θεραπεία τους, υπάρχουν και εκείνοι που πραγματικά δυσκολεύονται οικονομικά. Τα ατομικά προγράμματα είναι αρκετά ακριβά, για μια μεγάλη μερίδα του κόσμου. Είναι ευλογία λοιπόν να έχουμε στην εργαλειοθήκη μας μια τεχνική που μπορεί να βοηθήσει έναν άνθρωπο να παραμείνει στο θεραπευτικό δρόμο, με μικρότερο κόστος για εκείνον. Ο Θεραπευτής από την άλλη μπορεί να κάνει τακτικές, αλλά πιο αραιές συνεδρίες, ώστε να παρακολουθεί την πρόοδό του και να ρυθμίζει τις ασκήσεις ή τη συνταγή, όπου χρειάζεται.

Γρηγορότερα αποτελέσματα. Οποιουδήποτε είδους θεραπεία και αν ασκείς, μπορείς να  τη συνδυάσεις με την κρυσταλλοθεραπεία, για γρηγορότερα αποτελέσματα. Υπάρχουν φορές που και οι θεραπευόμενοι «κολλάνε» την εξέλιξή τους, ασυνείδητα. Η συνειδητή, τυποποιημένη διαδικασία, μπορεί να προκαλεί το «εγώ» τους, τις πεποιθήσεις τους, το εσώτερο παιδί τους. Δίνοντας μια πιο «παιχνιδιάρικη» προσέγγιση, πολλές φορές είναι αρκετό για να κάνουν το επόμενο βήμα, έστω και ασυνείδητα ;-).

Ενίσχυση της καλής φήμης. Σημαντικό ρόλο, στην επίσπευση της θεραπείας, παίζει και η προσωπική εργασία του θεραπευόμενου στο σπίτι. Το γρήγορο αποτέλεσμα που θα έρθει με το συνδυασμό κρυσταλλοθεραπείας και συμβατικής ή εναλλακτικής θεραπείας, δε συνεπάγεται οικονομικό μειονέκτημα για εσένα, αφού θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της φήμης σου. Θα γίνεις πιο αποτελεσματικός, και θα μπορείς να βοηθάς περισσότερους ανθρώπους, σε λιγότερο χρόνο.

 

 Αν έχεις κατάστημα 

Οι κρύσταλλοι μπορούν να συνδυαστούν με πολλά συμβατικά προϊόντα, αφού έρχονται με τη μορφή κοσμήματος, βότσαλων, είδη δώρου και άλλα. Μερικές ιδέες μπορείς να βρεις παρακάτω. Μην περιοριστείς όμως... άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και έλα να συζητήσουμε μαζί πώς μπορείς να ενσωματώσεις τους κρυστάλους στη δική σου επιχείρηση! 

Αρωματοπωλείο: οι κρύσταλλοι συνδυάζονται τέλεια με τα αιθέρια έλαια! Μπορείς να φορτίζεις ενεργειακά τα μείγματά σου, ακόμα και να προσθέτεις κρυστάλλους μέσα σε αυτά. Σε μορφή κοσμήματος ή ακόμα και σκέτους, μπορείς να τους προτείνεις συμποληρωματική θεραπεία, ενώ εκείνοι θα στολίζουν ταυτόχρονα τον υπέροχο χώρο σου.

Κομμωτήριο: Πόσες φορές δε χτένισες κάποια κοπέλα για να βγει ένα σημαντικό ραντεβού; Να της τονώσεις την αυτοπεποίθηση; Πόσες φορές δεν ξέσπασε κάποια γυναίκα τα προβλήματα στο χρώμα των μαλλιών της; Πόσες φορές δε σου εξομολογήθηκε τα εσώψυχά της; Είναι γεγονός. Το επάγγελμα του κομμωτή είναι λειτούργημα. Τι φανταστικό που θα ήταν να στόλιζες το λαιμό μιας γυναίκας με υπέροχα μενταγιόν, ή να συμπληρώσεις ένα χτένισμα με ιδιαίτερα σκουλαρίκια; Τι τέλειο που θα ήταν να αγοράσει εκείνη, παρεμπιπτόντως, ένα δώρο έκπληξη για την αγαπημένη της φίλη, αδερφή, μαμά, για να νιώσει και εκείνη καλύτερα; Μετά το σεμινάριο αυτό, θα μπορείς να πουλάς τα κοσμήματα, γνωρίζοντας ΚΑΙ τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Έτσι, θα δίνεις ένα ακόμα μέσο να νιώσει σημαντική η πελάτισσά σου… μέχρι το επόμενο ραντεβού

Κατάστημα με είδη δώρου: Ημιπολύτιμοι Λίθοι. Το καλύτερο δώρο, αφού ομορφαίνει αλλά και θεραπεύει. Κρύσταλλοι για το χώρο, κόσμημα, θεραπευτικά βότσαλα, πάντα τραβούν την προσοχή των ανθρώπων. Μαγνητίζουν και αποτελούν ένα ιδανικό δώρο για όλους. Μετά το σεμινάριο αυτό θα μπορείς, εκτός από κρυστάλλους, να προσφέρεις και πρακτικές συμβουλές για το είδος του κρυστάλλου που είναι καλύτερα να διαλέξει κάποιος, αλλά και πώς να τον χρησιμοποιήσει.

Vertical Image Area
2805509
Space
2805510
Footer
2780170