OGIBiz Website

Space
2787712
Menu
2780165
Space
2871656
Banner
2871659
Space
2871660
Horizontal Image Area
2871665

Στις ατομικές συνεδρίες ερχόμαστε σε προσωπική επαφή, ώστε να βρούμε τη θεραπεία που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες. Στόχος είναι να φέρουμε το σώμα σε μια ενεργειακή ισορροπία, ώστε να ρέει καλύτερα η ενέργεια, η αναπνοή και άρα η δύναμη μέσα μας.

Οι θεραπείες αυτές μπορούν να γίνουν από κοντά, στο χώρο μου στο Αιγάλεω, ή από απόσταση, μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικά.

 

Horizontal Image Area
2871682

 Ουσούι Ρέικι 40€ - (45-60 λεπτά) 

 

  

Το θεραπευτικό σύστημα Ουσούι Ρέικι, γνωστό πια σε όλο τον κόσμο, μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με την Ψυχή μας. Είναι ένα σύστημα που οδηγεί στην αυτογνωσία και στην επαφή με το πνευματικό κομμάτι της ύπαρξής μας. Με το σύστημα αυτό ανακουφίζουμε τον πόνο, είτε προέρχεται από το σώμα είτε από το πνεύμα!

Μέσα από την επαφή με το Ρέικι μπορεί κάποιος

  • να βρει το σκοπό της ζωής του
  • να κατανοήσει τις αιτίες πίσω από τα γεγονότα της ζωής του
  • να αυξήσει τη διαίσθηση και να λάβει πνευματικά μηνύματα
  • να βιώσει τη θαλπωρή και τη Γαλήνη
  • να αυξήσει την κατανόηση της λειτουργίας του κόσμου μας 

 

Horizontal Image Area
2871669

 Κρυσταλλοθεραπεία 40€ - (40-45 λεπτά) 

 

  

Με την Κρυσταλλοθεραπεία μπορούμε να φέρουμε άμεση αλλαγή στο ενεργειακό πεδίο και να κάνουμε έναν άμεσο Καθαρισμό στα Chakra, ενός ανθρώπου. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι μπορούμε να

  • Καθαρίσουμε και αποφορτίσουμε το συσσωρευμένο συναίσθημα ή τις σκέψεις
  • Ανακουφίσουμε σωματικούς πόνους, ειδικά σε χρόνια ή επαναλαμβανόμενα προβλήματα.
  • Μπορούμε ακόμα να προσδώσουμε ή να αυξήσουμε συγκεκριμένες ποιότητες στην ψυχοσύνθεσή μας, όπως είναι: η εσωτερική δύναμη, το θάρρος, η αυτοπεποίθηση, η συγκέντρωση, η κατάργηση της ντροπαλότητας, η μείωση των αρνητικών σκέψεων, η αγάπη για τον εαυτό μας και τους άλλους, βοηθούν να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς φόβο, να εκφραστούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια ή χωρίς φωνές και εντάσεις, να αποκαταστήσουμε την πίστη και την εμπιστοσύνη στο θείο, να ενισχύσουμε τη μνήμη, να βοηθήσουμε στην αλλαγή πεποιθήσεων και τόσα τόσα άλλα!! Οι κρύσταλλοι είναι πάντα δίπλα μας, προσφέροντας τις ποιότητές τους, στην υπηρεσία του ανθρώπου.  

 

Horizontal Image Area
2871671

 Θεραπευτής Αγγέλων 55€ - (40-45 λεπτά) 

 

 

Με τη βοήθεια των Αγγέλων κάνουμε πολύ προχωρημένες εργασίες στο πνευματικό σώμα, που σχετίζονται με το Σχέδιο της ζωής. Με τις θεραπείες αυτές, κυριολεκτικά και ριζικά, αλλάζει η ζωή μας!

Ασθένειες, Άρση περιοριστικών πεποιθήσεων, Επαναφορά από σωματικά και ψυχικά τραύματα, Κβαντικά άλματα, Άρση περιορισμών και επιρροών, Αλλαγή πορείας, Ψυχικά συμβόλαια και σχέσεις, βοήθεια σε αποφάσεις ζωής, Αφθονία, Συγχώρεση, Θεραπεία φόβων, Προστασία από επιρροές και επιθέσεις, Αποκατάσταση της ελπίδας και της πίστης, Θεραπεία υλικών και συναισθηματικών εξαρτήσεων, κατανόηση των αντιθέτων και εναγκαλίαση της φωτεινής αλλά και της σκοτεινής μας πλευράς, είναι μόνο λίγες από τις βοήθειες που μπορούν να μας παρέχουν οι Άγγελοι.

  

 

 

Horizontal Image Area
2871673

 Προχωρημένες Θεραπείες 70€ (60-90 λεπτά) 

  

Χειρουργείο Αύρας

Ριζική και βαθιά απομάκρυνση επιβλαβούς και μπλοκαρισμένης ενέργειας από το ενεργειακό μας σώμα. Το αποτέλεσμα αυτής της θεραπείας είναι να αρθούν τα εμπόδια από το δρόμο και τη ζωή μας. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας αυτής νιώθουμε ανακούφιση, ότι έχουμε περισσότερο «αέρα» να αναπνεύσουμε και γενικά βοηθά το άτομο να πάρει μια «βαθιά ανάσα» και να ξεμπλοκάρει.

Ανάκτηση κατακερματισμένων κομματιών της Ψυχής

Είτε σε αυτή είτε σε προηγούμενη ζωή, όταν ένας άνθρωπος περνάει ένα σοκαριστικό γεγονός, όπως λέει και ο λαός: «σπάει ένα κομμάτι μέσα μου». Η αποκατάσταση αυτών των τραυμάτων μας κάνει να νιώθουμε ξανά ολόκληροι. Δίνει την ανακούφιση ότι η ζωή είναι μια φυσική συνέχεια, της οποίας είμαστε αναπόσπαστο μέρος.

Απελευθέρωση Σκεπτομορφών

Οι σκεπτομορφές είναι ενέργειες που προκαλλούνται από την έντονη σκέψη, και μπορούν να είναι θετικές ή αρνητικές. Όσο δυναμώνουν, μέσω της παροχής ενέργειας (επαναλλαμβανόμενες και έντονες σκέψεις), τόσο αποκτούν τη δύναμη να ασκούν επιρροή πάνω μας και από ένα σημείο και έπειτα γίνονται μεταδοτικές*. Προσκολλόνται στην αύρα μας, όταν υπάρχουν τρύπες ή κενά, με αποτέλεσμα να αναπαράγουμε σκέψεις και συναισθήματα που δεν είναι δικά μας, όπως να αποκτήσουμε εμμονές, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας, κλπ. 

Με τη θεραπεία αυτή απελευθερώνουμε τη σκεπτομορφή, αλλά θεραπεύουμε και τη λειτουργία του χαρακτήρα μας, που προσέλκυσε τη σκεπτομορφή, ώστε να μην την ξαναέλξουμε.

* Αυτό συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας έχει την τάση να αναπαράγει το πιο δυνατό συναίσθημα, χωρίς να διακρίνει αν είναι καλό ή κακό. Αν είναι έντονο, το αναπαράγει.

Χρονογραμμές

Η πορεία της ζωής μας καθορίζεται από τις επιλογές μας. Κάποιες όμως επιλογές έχουν κομβική σημασία, καθώς βάσει αυτών ξετυλίγεται μια ολόκληρη ακολουθία γεγονότων. Αυτό λέγεται χρονογραμμή, δηλαδή μια πορεία ζωής στην ευθεία του χρόνου. Μέσω των θεραπειών αυτών επιδιορθώνουμε λάθος επιλογές, διορθώνουμε πορείες ή αλλάζουμε χρονογραμμές.

Προγονικές Θεραπείες

Πολλές φορές οι ασθένειες, αλλά και τα μοτίβα συμπεριφορών μας, έχουν κληρονομηθεί από τους προγόνους μας. Θεραπεύοντας τα κομμάτια αυτά, απελευθερώνοντας την ενέργεια που μας επισκιάζει, φέρνουμε ξανά ελευθερία στον εαυτό, αλλά και την οικογένειά μας.

Θεραπεία Προηγούμενης Ζωής

Μια θεραπεία αρκετά παρεξηγημένη, αφού μπορεί τόσο εύκολα να μας παρασύρει στη δίνη της ανακάλυψης προηγούμενων ζωών, όσο και να μας απελευθερώσει από αυτές. Η χρησιμότητά της είναι ΜΟΝΟ στην περίπτωση που κάποιο γεγονός, που συνέβη σε προηγούμενη ζωή, επηρεάζει το σήμερα, σε βαθμό που κάνει τη ζωή μας δυσλειτουργική.

 

 

 

Space
2871674
Horizontal Image Area
2871675

 

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει τους δικούς του χρόνους. Σε γενικές γραμμές όμως, μπορούμε να πούμε ότι χρειάζονται 3-7 συνεδρίες. Καλό είναι να μην έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, καθώς το σώμα έχει μνήμη και την τάση να επιστρέφει στις παλιές συνήθειες. 1-2 φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να φέρουμε την επιθυμητή αλλαγή.

Από την πρώτη συνεδρία, θα νιώσεις το αίσθημα της χαλάρωσης και της ενεργοποίησης, αλλά το σώμα θέλει χρόνο για να γιατρευτεί. Να έχεις υπομονή και επιμονή. Σκέψου πόσος χρόνος χρειάστηκε για να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Σίγουρα δε μπορούν να λυθούν με μαγικό ραβδί, έτσι δεν είναι;

Ειδικές θεραπείες

Ειδικά για τις ειδικές θεραπείες, θα χρειαστούν οπωσδήποτε 2-3 επιπλέον θεραπείες για επούλωση του τραύματος και γενική αποκατάσταση. Όπως και στα κανονικά χειρουργεία ο γιατρός κάνει αντισηψία και καθαρισμό της πληγής, μετεγχειρητικά, έτσι και στις ειδικές πνευματικές θεραπείες, χρειάζεται μία παρόμοια διαδικασία.

 

 

Footer
2780170