" /> Ίασπις με εικόνα

OGIBiz Website

Space
2787712
Menu
2780165
Vertical Image Area
2888967

 

Ίασπις με εικόνα (picture jasper)

 

Ο Ίασπις με εικόνα ή όπως αλλιώς λέγεται στα αγγλικά: picture/landscape jasper, Kalahari picture stone, παίρνει το όνομά του από τις εικόνες που σχηματίζουν τα εναλλασσόμενα αποθέματα τέφρας, συντριμμιών και θραυσμάτων χαλαζία.

Είναι κρύσταλλος Δύναμης και Αντοχής. Βοηθά να διατηρήσεις τη δύναμή σου, μετά από παρατεταμένη ένταση και να συνεχίσεις τις προσπάθειες μετά από αποτυχίες. Ενθαρρύνει την πρωτοβουλία, φέρνει έμπνευση και όραμα.

Βοηθά στη σύνδεση με τη γη, τους προγόνους, αλλά και την εργασία με τις γραμμές ενέργειας της γης (lay lines), αλλά και του σώματος (meridians).

Προστασία: Ενισχύει τη δύναμη της θέλησης και βοηθά να αντισταθείς σε επιθέσεις, να τα καταφέρεις κόντρα σε όλες τις δυσκολίες.

Σωματικά: Ενισχύει την αντοχή του γαστρεντερικού και ανακουφίζει από πεπτικές αλλεργίες.

 

Διδάσκει την Αντοχή και τη Δύναμη. 

 

Ιδανικό Δώρο για:

 • Παρατεταμένης νοσηλείας ή ασθένειας, φέρνει σταδιακή ζωτικότητα και δύναμη και απομακρύνει τις τοξίνες με την πάροδο του χρόνου
 • Μεγάλες μεταβάσεις στη ζωή κάποιου, που διαρκούν πολύ καιρό. Θα δώσει αντοχή, ώστε να συνεχίσεις να προσπαθεί. 

Επειδή η αποκατάσταση και οι αλλαγές αφορούν γεγονότα που διαρκούν πολύ καιρό, καλύτερα είναι κάποιος να το έχει σα μενταγιόν ή βραχιόλι και να το φοράει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Άσκηση Διαλογισμού με ανοιχτά μάτια

Ο συγκεκριμένος Ίασπις σχηματίζει υπέροχες εικόνες. Από αυτό άλλωστε πήρε και το όνομά του. Μια πολύ καλή άσκηση λοιπόν, για να συνδεθείς με τον κρύσταλλο είναι:

 1. Κράτησε τον κρύσταλλο στο αριστερό (δεκτικό) χέρι.
 2. Πάρε μερικές βαθιές αναπνοές, μέχρι να χαλαρώσεις πλήρως.
 3. Ξεκίνα να παρατηρείς τον κρύσταλλο… το σχήμα… τις αμυχές… το χρώμα… τις εικόνες που σχηματίζει… κάθε μορφή και σχήμα έχει νόημα.
  • Τι σκέψεις ή αναμνήσεις σου έρχονται στο μυαλό;
  • Τι συναισθήματα σου προκαλεί η επαφή μαζί του;
  • Πώς αυτά σχετίζονται με την ενέργεια του κρυστάλλους;

 Όσα σου έρθουν σαν σκέψεις, εικόνες ή συναισθήματα είναι οι τομείς στους οποίους ο κρύσταλλος σε βοηθά.

 


Θα βρεις μια υπέροχη ποικιλία σε βότσαλα, βραχιόλια και μενταγιόν, στο ηλεκτρονικό κατάστημα εδώ: Δες εδώ

Αν σου αρέσει η Κρυσταλλοθεραπεία και θέλεις να μάθεις περισσότερα, πάρε μια γεύση από τα online μαθήματά που δημιούργησα για τους λάτρεις των κρυστάλλων. Πατώντας «προεπισκόπηση», μπορείς να δεις κάποια μαθήματα δωρεάν, εδώ: Δες τα online μαθήματα Κρυσταλλοθεραπείας

 

Πίσω στη λίστα

Main Description
2888968
Space
2888969
Footer
2780170